Velkommen til Midtdjurs Børnehus

I Midtdjurs Børnehus vil vi gerne være kendte for at være et sted, hvor det er rart og udviklende for børnene at være, og hvor børnenes familier har lyst til at komme og være en del af vores liv.

Vi har fantastiske faciliteter både ude og inde med masser af lys, luft og rum.

Vores 9000 mstore legeplads gør det muligt at have gode og udfordrende lege udenfor.

Der er mange rum, som børnene kan lege i under opsyn men uden at føle sig overvåget, og børnene kan have mange lege i gang uden at forstyrre hinanden – og en god leg kan fortsætte over flere dage.

Legeområdet til børnehavebørnene er så stort, at børnene kan gå på opdagelse. For en 3-årig er det spændende at gå ud i den store verden, som ligger for enden af legpladsen. Og for en 5-årig ligger spændingen i at eksperimentere med de utallige muligheder, legepladsen byder på.

Vores indendørs faciliteter giver ligeledes mulighed for gode og udfordrende lege.

Der er f.eks. mulighed for at lege verdensstjerne inden for teater, musik og kunstmaling. Der er mulighed for at lege stjernekok i vores dukkekøkken, og man kan også øve sig i at være ingeniør – eller man kan trække sig tilbage med mere rolige sysler som f.eks. læsning, puslespil og klippe-klistre

Vi udforsker også verden uden for Børnehuset. Vi går ture i lokalområdet og oplever årstidernes skiften, vi bruger skolens faciliteter og gør på den måde børnene kendte med skolen. Og en gang imellem tager vi på udflugt længere væk.

I Solbærkrogen er der er nogle meget engagerede, kreative, fagligt dygtige og humoristiske voksne, der favner bredt.

De dygtige voksne og de mangfoldige faciliteter gør Midtdjurs Børnehus til et godt sted at være.