Tøj og overtøj

Jeres barn skal medbringe bleer hvis de bruger disse, samt tøj og fodtøj der passer til årstiden og er til at bevæge sig i. Ved brug af ble, ser vi helst at barnet som udgangspunkt har almindelige bleer på med klister åbninger, ved toilettræning kan der aftales at bruge up & go bleer.

I garderoben er der et lille skab og en kurv, hvor vi gerne vil have, at I lægger skiftetøj - Vuggestuebørnene har også en kurv på badeværelset hver i sær til deres skiftetøj og bleer. I den kolde og våde tid er det en god ide at have ekstra skiftetøj, især strømper. Men det er også rart at have 2 sæt overtrækstøj eller støvler, da det godt kan være lang tid om at tørre.

Vi har meget vand på legepladsen, og vi leger meget med det. Det er derfor vigtigt, at jeres barn har noget rigtig godt udetøj f.eks. Goretex-støvler, gummistøvler, termostøvler eller lignende og regntøj samt vandtætte flyverdragter.

Vi vil bede jer indtrængende om at mærke ALT tøj og fodtøj tydeligt med navn. Det letter arbejdet for os, men det mindsker også risikoen for, at jeres barns tøj bliver væk.

Og så lige en god idé:

På mange regnbukser og flyverdragter sidder der elastikker ved buksebenene til at trækker under støvlerne. Lad endelig dem blive siddende, for de er med til at sikre, at regnbukserne bliver uden på støvlerne, så støvlerne ikke bliver fyldt med vand.

Vi beder jer om løbende at tjekke, om der ligger rent tøj i garderoben.